sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

GLUTEENITTOMAT QUINOARIESKAT

Kevatdetoxin aikana olen muutamaan otteeseen tehnyt naita herkullisia rieskoja pahimpaan leivanhimoon. Ongelma kauppojen gluteenittomissa leivissa on se etta jos niissa ei ole gluteenia niin niissa on varmasti joko hiivaa tai sokeria (molemmat kiellettyja detoxin aikana). Joten pakkohan se oli itse kehitella jotakin leivatapaista ja rieskat onnistuvat aina.

 Quinoarieskat 

2 dl porkkanaraastetta
 2 dl keitettyä quinoaa 
2,5 dl gluteenittomia jauhoja (käytin quinoajauhoja) 
2,5 dl vettä 
1 tl suolaa 
2 rkl oliiviöljyä 
(1-2 rkl siirappia)

Keitä quinoa kypsäksi. Sekoita muut aineet keskenään, ja lisää quinoa hyvin sekoittaen. Taiteile lusikalla öljytyn uuninpellin päälle pieniä litteitä kasoja. Ripottele haluamiasi siemeniä pinnalle. Paista 225 °C n. 20 minuuttia. Tarjoile lämpiminä hummuksen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Olet tähti! XO